Kortere verhuringen, meer inkomsten

Drivy Community Blog-Hourly Pricing.png

We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat we een nieuwe functie toevoegen waarmee jij nog meer geld kan verdienen. Vanaf 26 september 2019 kunnen huurders een auto reserveren vanaf een uur. Dat betekent meer opties voor hen, en meer inkomsten voor jou.

Prijs van 1 uur = 45% van de dagprijs

Het eerste uur zal 45% van je dagprijs kosten, dus je verdient sowieso op korte verhuringen. Daarna zal de prijs omhoog gaan tot en met 8 uur. Voor verhuringen vanaf 9 uur of langer is de dagprijs van toepassing. Met je prijskalender kan je hogere prijzen voor weekends of periodes van hoge vraag instellen en dat zal automatisch ook voor je uurprijs aangepast worden.

Kilometerstand per dag

Er zijn 40 km inbegrepen in het eerste uur van de verhuring, voor de uren daarna is er 20 km per uur inbegrepen. De dagelijkse kilometerstand blijft op 200 km per dag, en je wordt voor elke extra gereden kilometer betaald.

Een aantal scenario’s als voorbeeld: 

  • 1 uur: 40 km inbegrepen

  • 5 uur: (1 x 40 km) + (4 x 20 km) = 120 km inbegrepen

  • 9 tot 24 uur : 200 km inbegrepen

Minimale huurduur

Je hoeft helemaal niets te doen om ook te kunnen profiteren van deze nieuwe functie. We stellen de uurprijs voor jouw auto automatisch in, berekend op basis van je dagprijs. Denk eraan dat je wel altijd een minimum aantal uren per huur kan instellen op je dashboard.

Gevolg: meer verhuringen en een betere ervaring

Door verhuringen per uur aan te bieden zal je auto meer geboekt worden door huurders die op zoek zijn naar een snelle en makkelijke autodeelopties voor een korte periode. Meer huurders, meer inkomsten. Wijzelf investeren ook meer in marketing om verhuringen per uur te promoten, en zeker voor mensen die Getaround voor business gebruiken en tijdens het laagseizoen. 

Op 26 september 2019 gaat deze functie online op de app en website en we zullen goed in de gaten houden hoe het gebruikt wordt en onze service aanpassen indien nodig. Je kan ook onze Gebruiksvoorwaarden lezen voor meer details.