Drivy viert zijn derde verjaardag in België

BE-3-years-NL-header.png

Hiep hiep hoera! Drivy viert zijn derde verjaardag in België. Deze speciale gebeurtenis kunnen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. In dit artikel kijken we samen met jullie terug op wat er afgelopen jaar allemaal gerealiseerd werd. 

Grote groei in België

BENL-3rd-infographic.png

We hebben dit jaar in België enkele hele grote sprongen genomen. Zo verdubbelde het aantal gebruikers op ons platform: van 30.000 naar 60.000! Niet alleen de community breidde zich uit, het aantal auto’s ook. Vandaag de dag tellen we 1700 deelauto’s in België. Hiervan zijn 150 auto’s uitgerust met Drivy Open.

Drivy Open groeit enorm snel en sterk in België. Het systeem waarmee alles via de smartphone gebeurt - van het ondertekenen van het contract tot het openen van het voertuig. In maart 2018 lanceerden we Drivy Open in Brussel, vandaag tellen we er meer dan 100 Open-wagens. In 2019 lanceerden we met veel succes 5 nieuwe steden: Antwerpen, Gent en Luik in februari 2019, en Leuven en Mechelen deze maand.

Wat is er dit jaar nog meer veranderd? 

In april hadden we groot nieuws te verkondigen: de overname van Drivy door Getaround. Getaround is de carsharing-pioneer in Amerika en samen zijn we nu het grootste autodeelplatform ter wereld. Fantastisch, toch? Samen zijn we actief in 300 verschillende steden en tellen we meer dan 5 miljoen gebruikers tellen. Dit betekent: grotere community, meer verhuringen, meer inkomsten. 

Heb je ons gezien? 

We kwamen dit jaar welgeteld 50 keer in de media: in de krant, op de radio en op de televisie. De krantenartikel gingen over alles en nog wat: van de eerste entrepreneur in België tot 4 leuke uitjes met de auto in eigen land. Cédric, onze eerste entrepreneur in België, en Linsley, particuliere Drivy-eigenaar in Brussel, werden eveneens geïnterviewd voor televisie.

Daarnaast lanceerden we ook een grote campagne in Brussel en Vlaanderen. In mei 2019 stond de Belgische hoofdstad vol met billboards van onze hand. Hebben jullie ze gespot? Jullie konden ook ons ook op de radio horen: Q-Music en Studio Brussel voor Vlaanderen, Radio Contact, Nostalgie en Fun Contact in Brussel.

Op naar een volgend succesvol jaar!

Picture1.png