Waarom Drivy Open laten installeren?

Drivy Community Blog-Why you should install Drivy Open.png

Je hebt vast al gehoord van Drivy Open, onze innovatieve technologie waarmee huurders je auto via hun smartphone kunnen openen. Ondertussen weet je al hoe Drivy Open werkt, maar vraag je je toch af of dit wel zo interessant is voor jouw auto.

En om je vraag te beantwoorden: ja, het is zeker interessant voor jouw auto! Naast het woweffect van het openen van je auto met je smartphone, zijn er nog veel meer redenen waarom je Drivy Open zou moeten laten installeren!

Geen onhandige afspraken meer

Je kan je auto verhuren en geld verdienen zonder je te moeten verplaatsen.

Dankzij de Open-technologie kunnen huurders je auto nu zelf openen met hun smartphone. Jij moet je dus niet meer aanpassen aan de beschikbaarheid van de huurder om de sleutels over te dragen. Je kan je auto verhuren en geld verdienen zonder je te moeten verplaatsen.

Het feit dat je de huurders niet meer fysiek ontmoet, geeft je de tijd om te doen wat voor jou écht belangrijk is (ook al betekent dat voor jou misschien lekker lui op de bank series kijken).

Vaker beschikbaar = meer inkomsten

Huurders kunnen je auto zelfstandig ophalen en terugbrengen. Dit maakt het voor jou mogelijk om je auto meteen weer te verhuren na het einde van de vorige rit. Huurders vinden dit geweldig, vooral ook omdat het hen een hoop tijd bespaart. Veel gebruikers filteren specifiek op Open-auto’s en zo kan jij dus veel vaker verhuren. Resultaat: meer inkomsten voor jou.

De installatie is gratis

Maak gewoon een afspraak, en Drivy Open wordt geïnstalleerd wanneer het jou uitkomt. De installatie neemt ongeveer 1 à 2 uur in beslag en is een gratis service voor je Drivy Open-abonnement.


Het is veilig

De sleutels in de auto laten liggen lijkt op het eerste zicht misschien eng. Maar geen zorgen, je auto kan niet gestolen worden!

De Drivy Open-box is namelijk uitgerust met een startonderbreker die automatisch geactiveerd wordt wanneer de auto met je smartphone gesloten wordt. Anders gezegd, indien iemand probeert de auto te openen zonder gebruik te maken van Drivy Open, dan kan je auto niet verplaatst worden. Zelfs als er geprobeerd wordt de auto met de sleutels te starten, kan deze niet wegrijden.

Om de auto te starten, moet de huurder de auto openen via de smartphone. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je auto te lokaliseren wanneer deze niet verhuurd is.

Geen verplichtingen

Toch nog niet helemaal overtuigd? Je kan onze Open-technologie ook voor een paar maanden uitproberen om te zien hoe handig Drivy Open wel niet is. Is Drivy Open toch niet wat je ervan gehoopt had? Dan kan je te allen tijde een de-installatieaanvraag doen.

Het is echt zo simpel! Doe nu een installatieaanvraag: