Alles wat je moeten weten voor je eerste Drivy Open-verhuur

Drivy Community Blog-What to know before your first Open rental.png

Hoera! Je bent slim geweest: je hebt Drivy Open in je auto laten installeren. Je bent dus goed op weg om geld te verdienen met weinig moeite. Sterker nog: je moet er zelfs je zetel niet voor uit. Hier een korte uitleg over hoe je aan de slag gaat:


1. Vul je bankgegevens in

We hebben je bankgegevens nodig, zodat wij zowel jou het verschuldigde geld van iedere reservatie kunnen overschrijven, als jouw abonnement van Drivy moeten kunnen factureren. Eens we deze informatie hebben ontvangen, zal ons team het Drivy Open-systeem in je auto activeren.


2. Vervolledig de instructies voor het ophalen van de auto

Aangezien jij de huurder nooit zal ontmoeten, moet jij hem of haar laten weten hoe hij of zij toegang kan krijgen tot jouw auto. (Bijvoorbeeld: Heb je een eigen parkeerplek? Is er een code nodig om de poort of het hek te openen?) Deze belangrijke informatie vul je in op onze website:

Mijn auto’s > Mijn zoekertje beheren > Huurinstructies

We geven deze ophaalinstructies enkel door aan de bestuurders die je auto huren, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

3. Sluit je auto met de app (niet met de sleutel ⛔️)

Voor elke verhuur moet je je auto met de app sluiten. Als je dit niet doet, dan zal de Drivy Open-ervaring mislukken. Het zit namelijk zo: als jij je wagen sluit met de sleutel, dan kunnen de huurders je auto niet zoals afgesproken openen met de app.

4. Heb je je auto nodig? Open hem dan met de app

Wanneer de huurders de auto terugbrengen, dan sluiten ze hem met de app. Als jij je auto nadien nodig hebt, dan moet je de auto openen met de app vooraleer je de sleutels kan gebruiken. Doe je dit niet, dan zal de auto niet starten. De ingebouwde Drivy Open-startonderbreker beschermt je wagen tegen diefstal. Enkel gebruikers van de app en huurders kunnen jouw auto openen en starten.  

5. Respecteer elke boeking

Annuleer nooit een reservering. Als je je toch ongemakkelijk voelt omdat je de huurder niet persoonlijk zal ontmoeten, bekijk dan zeker ons grondig selectieproces dat enkel betrouwbare huurders accepteert.

Hoover.jpg

6. Poets je auto regelmatig

Om ervoor te zorgen dat je huurders een aangename rit ervaren en jouw service een vijf-sterrenbeoordeling geven, is het belangrijk dat je je auto in de beste condities aanbiedt. Indien een huurder je auto in een slechte staat achterlaat, kan je hem bij ons aangeven.